Nieuws - Aelf kondigt eerste ontvangers subsidie aan voor het Aelevate programma

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Aelf kondigt eerste ontvangers subsidie aan voor het Aelevate programma

aelf (ELF)
Web 3.0
Blockchain/Technologie
NFT
Aelf kondigt eerste ontvangers subsidie aan, voor het Aelevate programma

Aelf, een krachtig layer 1 blockchainnetwerk, heeft zojuist de eerste ontvangers van subsidies aangekondigd voor het aelevate gaming programma. Field of Dreams en Wizarre Stormfights zijn de gelukkige ontvangers van de Building Grant, de openingsronde van dit programma.

Het aelevate programma heeft een enorme respons gekregen, wat aangeeft dat gamestudio's die de Web3 gaming industrie willen betreden dringend behoefte hebben aan ondersteuning. Het programma is ontworpen om gamestudio's te helpen het potentieel van blockchain te benutten en hen een nieuw inkomstenmodel te bieden, aldus Linda Ang, hoofd strategie bij aelf.

"Zowel gevestigde Web2 gamestudio's als nieuwkomers in de game-industrie kunnen profiteren van de uitgebreide ondersteuning die aelevate biedt. Met Field of Dreams en Wizarre Stormfights aan boord van het aelevate-programma van aelf, zijn we ervan overtuigd dat we hun Web3-reis kunnen versterken en hen kunnen ondersteunen om hun impact in de blockchain gaming-industrie te vergroten," voegt ze eraan toe.

Steun voor implementatie tot Web3

Als implementatie tot Web3 voor gamestudio's biedt aelevate financiële steun, technologische en zakelijke assistentie aan succesvolle aanvragers. De Building Grant richt zich op het helpen van ontvangers bij het bouwen op aelf's sidechain en het integreren van diverse dApps op de blockchain, waaronder aelf's geïncubeerde account abstractie wallet en NFT-platform voor het efficiënt lanceren en beheren van in-game NFTs.

"Onze missie bij FOD is om fantasy sport naar een hoger niveau te tillen via Web3. We zijn verheugd om samen te werken met AELF en deel uit te maken van hun eerste aelevate-programma. We kijken ernaar uit om binnen het netwerk te werken en samen met partners wereldwijd fans een robuuste fantasysportervaring te bieden," aldus Rich, medeoprichter van Field of Dreams.

Focus op de verbetering van de spelerservaring

De uitgebreide integratie van games op de aelf blockchain is gericht op het verbeteren van de spelervaring. Door te bouwen op aelf kunnen games zorgen voor verbeterde beveiliging, nieuwe verdienmodellen stimuleren en speler-gedreven economieën creëren. Dit alles draagt bij aan een grotere betrokkenheid van spelers door het creëren en beheren van unieke en verifieerbare in-game activa.

Lees ook: Grand Theft Auto 6 komt eraan, Zullen cryptocurrencies en NFT’s een onderdeel worden?

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven