Nieuws - "ADA is hondenpoep": Arthur Hayes schiet tegen Cardano

Mike Hesp

Door Mike Hesp

"ADA is hondenpoep": Arthur Hayes schiet tegen Cardano

"ADA is hondenpoep": Arthur Hayes schiet tegen Cardano

ADA is "hondenpoep" en Charles Hoskinson moet "chillen". Arthur Hayes provoceert op Twitter. En krijgt een reactie van de oprichter van Cardano.

Arthur Hayes lijkt geen fan te zijn van Cardano. Hij haalt uit naar het project op Twitter.

Daar schrijft hij: "Beste Ada-gelovigen, welke dApp uit deze lijst is officieel gelanceerd op Cardano of heeft een aanbod met Cardano dat intensief wordt gebruikt? Bij mijn weten: geen enkele. Daarom is ADA hondenpoep. Charles Hoskinson, verlicht mij."

Arthur Hayes is de oprichter van Bitmex, ooit een van de grootste cryptobeurzen ter wereld.

Hij kreeg zelfs een antwoord op zijn tweet van Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano: "Arthur, why are you trashing Cardano? Ik mag je wel, man."

Het antwoord: "Omdat jouw coin een stuk stront is, man. Ik vind jou ook leuk, ongeacht de prijs van ADA. Koop gewoon wat ETH en chill."

Cardano is een van de oudste en grootste blockchains ter wereld met een marktkapitalisatie van ongeveer 22 miljard dollar.

De blockchain staat bekend om zijn wetenschappelijke aanpak. Zijn onderzoekers publiceren ook professionele studies. Ze werken samen met gerenommeerde universiteiten.

Cardano publiceerde dit jaar zijn "Activity Report" en kan bogen op een aantal successen, waaronder belangrijke partnerschappen zoals met de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR.

Messari gaf Cardano ook een indrukwekkende getuigenis in zijn laatste rapport. Veel statistieken zijn met wel 600 procent gestegen. Lees hier meer.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven