Nieuws - Aanzienlijke hoeveelheid SHIB verbrand

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Aanzienlijke hoeveelheid SHIB verbrand

Aanzienlijke hoeveelheid SHIB verbrand

Volgens gegevens van Shibburn is op 13 augustus een opmerkelijke hoeveelheid van 716.485.403 tokens verbrand, in het kader van 97 transacties. De oorzaak? De naderende introductie van het Shibarium mainnet.

Met de Shibarium lancering in het vooruitzicht, hebben verschillende projecten besloten om SHIB-tokens te verbranden, wat resulteert in een afname van het totale beschikbare aanbod. Een opvallende token verbranding heeft plaatsgevonden dankzij een samenwerking met de hardware wallet Tangem, die erkend wordt als de crypto wallet voor het Shiba Inu ecosysteem. Als gevolg hiervan zijn maar liefst 344 miljoen tokens verbrand.

Positieve vooruitzichten rondom Blockchain Futurist Conferentie

Bij de aankomende Blockchain Futurist Conference in Toronto zal Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar, dieper ingaan op de aanstaande Shibarium lancering. Bovendien zal hij de diverse gerelateerde projecten bespreken, het allesomvattende Shiba Inu-ecosysteem belichten en de meest recente ontwikkelingen met betrekking tot Doggy DAO presenteren.

De aankondiging van Shibarium heeft geleid tot goede prestaties van SHIB. Vooral afgelopen maand deed Shiba Inu het goed. Op maandbasis steeg de Shiba Inu koers met meer dan 18%.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven