Nieuws - Aankondiging Shibarium zorgt voor koerssprong bij BONE

Door Ted Maas

Aankondiging Shibarium zorgt voor koerssprong bij BONE

Shiba Inu (SHIB)
Altcoins
Blockchain/Technologie
SHIB BONE SHIBARIUM

Het Layer-2 netwerk van Shiba Inu, Shibarium, wordt binnenkort gelanceerd. Het goede nieuws zorgde ervoor dat de tokens SHIB en BONE een sprong maakte. Shiba Inu oprichter Shytoshi Kusama heeft aangekondigd dat de layer 2 blockchain Shibarium in augustus 2023 zal lanceren. Dit blijkt uit een blogbericht van Kusama.

Volgens het blogartikel zal het mainnet lanceren tijdens de Blockchain Futurist Conference en de ETHToronto en ETHWomen Hackathons in Canada. Tegelijkertijd wordt de Worldpaper gepubliceerd, een allesomvattende whitepaper over het ecosysteem. Hierin staan plannen voor de "Doggy DAO" en de "Shib Doggy DAO Foundation", die verantwoordelijk zal zijn voor het beheer van het protocol.

Ondertussen zorgde het goede nieuws ervoor dat de tokens van het Shiba Inu ecosysteem een kleine rally maakten. De belangrijkste token van het Layer 2 netwerk en de ShibaSwap-dApp, BONE, steeg binnen 24 uur met ongeveer 30 procent.

Shiba Inu's SHIB profiteerde ook van de aankondiging en steeg in dezelfde periode met bijna vijf procent. Ondertussen is de dalende lijn alweer ingezet.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven