Nieuws - XDC nog steeds bij de best presterende altcoins

Mike Hesp

Door Mike Hesp

XDC nog steeds bij de best presterende altcoins

Altcoins
Behaald Ethereum in 2030 een prijs van $51.000?

Met een stijging van 5 % is de prijs van XDC Network een van de weinige bullish altcoins in de laatste 24 uur.

De prijs van het XDC-token, gebaseerd op het EVM-protocol, weerstaat momenteel de zwakte op de cryptomarkt en is in de afgelopen 24 uur met ongeveer 5% gestegen. Het recente nieuws over de explosieve groei in Japan blijft de prijs van XDC stimuleren. Na een stuitertje vanuit de steunzone rond $0,032, is de koers de afgelopen dagen gestegen en handelt nu net onder $0,036, wat dicht bij de eerste weerstand van $0,038 ligt.

Als de bulls de XDC-prijs weer boven dit niveau kunnen brengen, kan er een verdere stijging worden verwacht naar het hoogste punt van vorige maand, rond de $0,044. Als de cryptomarkt de komende dagen rustiger wordt en XDC naar een nieuw hoogtepunt van het jaar stijgt, zou het doelgebied rond $0,053 in zicht kunnen komen als een mogelijk doel.

Het maximale bullish koersdoel voor het XDC-token in de komende periode bevindt zich in het gebied van de weerstandszone, niet ver van $0,069. Vorig jaar stuiterde de XDC-prijs meerdere keren van dit gebied naar beneden.

Als XDC echter in de komende dagen terugkeert naar de laatste dieptepunten tussen $0,032 en $0,030 als gevolg van aanhoudende zwakte op de cryptomarkt, kan een bredere correctie niet worden uitgesloten. Een prijsdaling onder dit niveau zou resulteren in verdere verliezen tot $0,026. Dit gebied diende voor het laatst als steun in februari. Als Bitcoin en andere munten de komende maanden aanhoudende zwakte vertonen, is een hertest van het all-time low rond $0,020 ook mogelijk als ze het niveau van $0,025 doorbreken.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven