Nieuws - Waarom Lido stijgt na Ethereum spot ETF nieuws

Door Ted Maas

Waarom Lido stijgt na Ethereum spot ETF nieuws

Waarom Lido stijgt na Ethereum spot ETF nieuws

De koers van Lido DAO (LDO), een Ethereum liquid staking oplossing, is momenteel een van de sterkste altcoins in de top 100 van cryptocurrencies.

Ondanks de zwakte in de altcoin sector, is de prijs van Lido DAO (LDO) met 8 procent gestegen in de afgelopen week. Hierdoor is LDO de beste presterende altcoin in de top 100. In de afgelopen 24 uur is de prijs slechts met drie procent gedaald, wat weinig is vergeleken met andere altcoins.

Concurrent Rocket Pool (RPL) heeft ook sterke resultaten laten zien met een stijging van 45 procent in een week. Liquid staking aanbieders zoals Lido profiteren ervan dat de SEC aanbieders van Ethereum spot ETF's verbiedt om te staken. Dit betekent dat staking aanbieders hun unieke verkoopargument behouden en aantrekkelijk blijven voor beleggers.

Lido heeft zich hersteld van een tijdelijke daling naar 1,73  dollar en is weer gestegen naar de zone tussen 1,99 en 2,09 dollar. Als de prijs in de komende dagen boven deze zone blijft, kan een verdere stijging naar de highs van vorige maand rond USD 2,62 mogelijk zijn. Als Lido bullish blijft en het weerstandsniveau rond USD 2,62 doorbreekt, zal de prijs waarschijnlijk verder stijgen tussen de 2,99 en 3,11. Als de prijs zelfs boven 3,80 dollar stijgt en door de all-time high van 4,03 breekt, is een stijging richting de 4,50 mogelijk.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven