Nieuws - Voetbalclub PSG verkoopt NFT tickets voor Japan tour

Door Ted Maas

Voetbalclub PSG verkoopt NFT tickets voor Japan tour

NFT
PSG NFT

Paris Saint-Germain dringt verder door in de cryptobranche. Voor de Japanse tour verkoopt de Franse voetbalclub tickets via NFT’s.

Paris Saint-Germain is steeds actiever in de cryptowereld. Onlangs heeft de Franse topclub een NFT-marktplaats voor tickets gelanceerd voor de opkomende tour door Japan. De prijzen liggen tussen 6,4 en 180,4 ETH (tot 206.000 US dollar). Niet de allergoedkoopste tickets dus. De duurste versie, het "Royal VIP Room NFT Digital Ticket", omvat een meet & greet met PSG-spelers. Het is nog niet bekend om welke spelers het precies gaat.

Naast de tickets, kunnen fans ook normale NFT-collecties kopen. Hierbij kunnen mensen kiezen tussen verschillende soorten grafieken en/of andere bewegende beelden. PSG is al een tijdje zeer actief in de cryptowereld. Naast talrijke NFT-collecties hebben zij ook hun eigen fantoken.

Toen superster Lionel Messi afgelopen zomer gratis overstapte naar de Parijzenaars, gaf de club van de sjeik hem een welkomstgeschenk door "een grote som PSG-tokens" over te maken aan de Argentijn.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven