Nieuws - Vitalik Buterin verplaatst deel van zijn ETH

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Vitalik Buterin verplaatst deel van zijn ETH

Vitalik Buterin verplaatst groot bedrag aan ETH

De oprichter van Ethereum stuurt crypto ter waarde van een miljoen naar Coinbase. Een verklaring is nog niet gegeven. Op het internet wordt gespeculeerd over de plannen van Buterin.

De medeoprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, heeft 600 ETH (gelijk aan een miljoen US dollar) naar een cryptowallet van de cryptobeurs Coinbase gestuurd.

Onchain analisten van PeckShield rapporteerden Buterin's overdracht op 21 augustus, die in eerste instantie naar een multichain adres ging voordat het opnieuw werd verzonden naar een ander adres dat Etherscan markeerde als behorend tot Coinbase.

Buterin heeft nog geen commentaar gegeven op de transactie. Inflows op exchanges worden over het algemeen gezien als een teken dat investeerders van plan zijn hun crypto's te verkopen tegen fiatvaluta's.

Op Twitter speculeren gebruikers dat Buterin van plan is om zijn ETH over te dragen aan Coinbase's onlangs gelanceerde laag 2 oplossing, BASE, om de nieuwe DApp van het netwerk voor sociale media, Friend.Tech, te gebruiken.

De overdracht komt nadat de cryptomarkten vorige week kelderden, waarbij de Ethereum koers voor het eerst sinds juni naar $1.670 daalde.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven