Nieuws - Veroorzaakt deze whale een sell-off van SHIB?

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Veroorzaakt deze whale een sell-off van SHIB?

Shiba Inu (SHIB)
Wallets en Whales
Veroorzaakt deze whale een sell-off van SHIB?

Eenmaal eerder verplaatste de onbekende wallet grote hoeveelheden van de SHIB token naar diverse cryptobeurzen, waarna de prijs van de Memecoin kort daarna instortte.

Zoals gegevens van analysebedrijf Lookonchain laten zien, verplaatste een Shiba Inu whale op maandag 27 februari ongeveer 182 miljard tokens van de Memecoin op cryptobeurzen Gemini en Crypto.com.

De actie wijst op een sell-off van de SHIB token. Drie maanden geleden stuurde de wallet 200 miljard Memecoin tokens naar cryptobeurzen en verkocht ze vervolgens op de platforms. Daardoor kelderde de prijs met zeven procent.

Bovendien is de wallet volgens Etherscan nog steeds in het bezit van enorme hoeveelheden van de Memecoin. Momenteel zijn er ongeveer 3,1 quadriljoen tokens, het equivalent van ongeveer 40 miljoen US dollar.

Uit de on-chain gegevens blijkt verder dat de investeerder de tokens in augustus 2020 ontving. Op dat moment betaalde hij er slechts 3.000 US dollar voor. De whale kon de daaruit voortvloeiende winst nu in een reeks verkopen.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven