Nieuws - Verkoopt Vitalik Buterin grote hoeveelheden Ethereum?

Door Ted Maas

Verkoopt Vitalik Buterin grote hoeveelheden Ethereum?

Ethereum (ETH)
Wallets en Whales
Investeren
Verkoopt Vitalik Buterin grote hoeveelheden Ethereum?

Vitalik Buterin heeft voor US$1.4 miljoen aan Ethereum naar exchanges verplaatst. Is Buterin bezig met een enorme sell-off?

De 1,4 miljoen dollar werd binnen in één week verzonden naar gecentraliseerde exchanges als Coinbase en Kraken. Zo maakte hij 400 Ethereum over naar Coinbase. Is Buterin bezig met een enorme sell-off, zit er iets meer achter?

Dit is niet de eerste keer deze maand. Vorige week maakte hij 600 over naar Coinbase en 300 naar Kraken. Ook zette Buterin 200 Ethereum om naar de stablecoin USDC. Momenteel heeft het nog weinig effect op de koers, want Ethereum blijft zijwaarts bewegen.

Vorige week kwam de Ethereum-oprichter negatief in het nieuws omdat zijn Twitter account was gehacked. Het incident resulteerde in het verlies van digitale activa met een waarde van bijna $700.000, plus NFT's van CryptoPunk. In een gehackte post beweerden de hackers gratis NFT's weg te geven om een aankomende Ethereum update te vieren. Via de bijgevoegde link kregen de cybercriminelen de controle over de wallets van Buterin's nietsvermoedende volgers.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven