Nieuws - Uniswap lanceert browserextensie

Door Ted Maas

Uniswap lanceert browserextensie

Uniswap lanceert browserextensie

Gebruikers van Uniswap kunnen de wallet van de gedecentraliseerde exchange voortaan als extensie in hun browser gebruiken. De extensie moet een "revolutie" teweegbrengen in de interactiviteit met het platform. Uniswap kondigde dit gisteravond aan in een blogpost.

Met de extensie kunnen gebruikers activa uitwisselen, transacties ondertekenen en cryptocurrencies verhandelen. Iedereen die de wallet wil gebruiken moet zich registreren op een wachtlijst. Hiervoor moet een uni.eth gebruikersnaam worden geclaimd. Volgens een woordvoerder van het bedrijf zou de toegang dan binnen vier tot zes weken moeten worden geactiveerd. Nog niet zo’n gemakkelijk proces dus.

Daarnaast integreert Uniswap nu ook limietorders in zijn platform. Hierdoor kunnen koop- en verkooporders automatisch worden uitgevoerd tegen een specifieke prijs. De gedecentraliseerde exchange lanceert ook een datapagina waarop gebruikers grafieken, poolgegevens en transactiehistories kunnen volgen. Uniswap kwam onlangs nog in het nieuws. Het platform kondigde aan dat het inkomsten uit transactiekosten zou verdelen onder gebruikers die activa delegeren of inzetten.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven