Nieuws - Trump NFT's: Melania verkoopt Onafhankelijkheidsdag NFT's

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Trump NFT's: Melania verkoopt Onafhankelijkheidsdag NFT's

Trump NFT's: Melania verkoopt Onafhankelijkheidsdag NFT's

Na de twijfelachtige NFT-collecties van voormalig president Donald Trump, volgt de voormalige First Lady nu met een digitale collectie voor de viering van Onafhankelijkheidsdag.

Melania Trump brengt een NFT-collectie uit om Onafhankelijkheidsdag te vieren, die op 4 juli 247 jaar bestaat. Onder de naam "The 1776 Collection" kunnen geïnteresseerden digitale collector's items kopen voor 50 US dollar per stuk.

De collectie bestaat uit 3500 exemplaren en toont geanimeerde beelden van beroemde Amerikaanse monumenten zoals het Vrijheidsbeeld of Mount Rushmore. Op technisch niveau zijn de NFT's gebaseerd op de Solana blockchain.

"Elk stuk biedt een kijkje in de geschiedenis, cultuur en het patriottisme van onze natie," vertelde Melania Trump aan Fox News.

Nog maar twee maanden geleden had ex-president Donald Trump zijn tweede NFT-serie gepubliceerd. De afbeeldingen tonen Trump zelf in verschillende kostuums en heldhaftige poses.

Eigenaars van het "kunstwerk" konden ook verschillende prijzen winnen. Deze omvatten een diner met de voormalige president.

Onafhankelijkheidsdag is een van de belangrijkste feestdagen in de Verenigde Staten. De viering begint jaarlijks op 4 juli.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven