Nieuws - Trump duidelijk voor Biden op crypto-wedplatform

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Trump duidelijk voor Biden op crypto-wedplatform

Trump duidelijk voor Biden op crypto-wedplatform

De presidentsrace wordt steeds spannender. Na het mislukte tv-debat ligt Trump op Polymarket duidelijk voor op president Biden.

Over precies vier maanden wordt er in de VS gestemd. Al maanden leveren Donald Trump en Joe Biden een hevige strijd om het Oval Office.

Voor de Republikeinse uitdager staan de tekenen voor een herintrede in het Witte Huis beter dan ooit, wat ook weerspiegeld wordt in de huidige noteringen op Polymarket.

Het crypto-wedplatform schat de kans op een verkiezingsoverwinning van Donald Trump nu op 61 %.

Ver achter: de Democratische tegenkandidaten. Interessant genoeg ligt vicepresident Kamala Harris met 16 % nog voor Joe Biden, die met 12 % de derde plaats inneemt.

Er zijn momenteel levendige discussies of de zittende president zijn campagne tegen Donald Trump moet voortzetten. In het directe tv-debat van afgelopen week leek Biden moe. Hij raakte steeds weer verstrikt in formuleringen en liet zinnen soms onafgemaakt.

Volgens mediaberichten zouden delen van de Amerikaanse Democraten intern hebben opgeroepen tot een vervanging van Biden. Onder andere Kamala Harris en de gouverneur van Californië, Gavin Newsom, worden genoemd als potentiële kandidaten.

Volgens een peiling kort na het debat zei een meerderheid van de onafhankelijke waarnemers dat Trump het debat duidelijk had gewonnen.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven