Nieuws - Tether kondigt miljoeneninvestering aan in mining provider

Door Luc Vesters

Tether kondigt miljoeneninvestering aan in mining provider

Tether (ERC-20) (USDT)
Investeren
Tether kondigt miljoeneninvestering aan in mining provider

Tether investeert 150 miljoen US dollar (USD) in de op Nasdaq genoteerde mining provider Bitdeer. “We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Tether een privé-investering van maximaal 150 miljoen USD heeft gedaan in Bitdeer. Deze strategische investering zal de uitbreiding van ons datacenter voeden en de ontwikkeling van onze ASIC-gebaseerde mining rigs stimuleren,” schrijft het bedrijf op Platform X.

“Tether is enthousiast over de samenwerking met Bitdeer. Wij beschouwen Bitdeer als een van de sterkste spelers in de mining industrie, met geavanceerde technologieën en een robuuste onderzoeks- en ontwikkelingsorganisatie,” zegt Paolo Ardoino, CEO van Tether.

De investering zal worden gebruikt om de datacenters uit te breiden en nieuwe ASIC's aan te schaffen. Het nieuws zorgde ervoor dat de koers van het Bitdeer-aandeel met 11,68 procent steeg in de pre-market handel. De kassa van Tether rinkelt inderdaad. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld Amerikaanse staatsobligaties ter waarde van 91 miljard dollar - meer dan Duitsland.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven