Nieuws - Synthetix (SNX) steelt de show, dit is de reden

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Synthetix (SNX) steelt de show, dit is de reden

Synthetix (SNX)
Koersupdate
Blockchain/Technologie
Synthetix (SNX) steelt de show, dit is de reden

Synthetix (SNX) heeft een opvallende koersstijging gemaakt, met een indrukwekkende stijging van 22% naar $3,56 op dit moment. Deze stijging heeft de token naar zijn hoogste prijsniveau van 2023 gestuwd en alle eerdere verliezen weggevaagd, met een jaarlijkse winst van maar liefst 147%.

De stijging volgt nadat Synthetix het nieuwe upgradeplan aankondigt genaamd Perp V3. Dit protocol zal voortbouwen op het succes van V2 en plannen omvatten voor de lancering van een nieuwe handelsmotor op het Base Layer-2 netwerk.

Het protocol heeft het succes van V2 benadrukt, met een mijlpaal van $30 miljard aan totale waarde op basis van innovaties zoals on-chain perps, risicobeheerfocus en de invoering van nieuwe standaardfuncties zoals dynamische financieringskoersen en prijsimpact.

Onderpand van verschillende coins

Met Synthetix op weg naar V3 kunnen gebruikers naar verwachting profiteren van het onderpand van verschillende coins, zoals sUSD, sETH en sBTC, voor gebruik als marge. Liquiditeitsupgrades en innovaties, zoals cross-margining en accountgebaseerde toegang, zullen centraal staan in Perp V3. Hoewel de opwinding over V3 al geruime tijd aanwezig is, is de exacte lanceerdatum nog niet bekendgemaakt.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven