Nieuws - Sui-netwerk wordt de officiële blockchainpartner van Red Bull Racing

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Sui-netwerk wordt de officiële blockchainpartner van Red Bull Racing

Sui-netwerk wordt de officiële blockchainpartner van Red Bull Racing

De Sui blockchain heeft een paar weken na de lancering al een belangrijke samenwerking binnengehaald. Zo is het Formule 1-team van Red Bull een nieuwe partner van het netwerk geworden.

Het blockchainnetwerk Sui heeft op 1 juni een samenwerking aangekondigd met het Formule 1-team Oracle Red Bull Racing. Volgens het persbericht streven Mysten Labs, het softwarebedrijf achter de Layer 1 blockchain en Red Bull Racing naar een "meerjarige samenwerking".

Het doel is om de verbinding met Formule 1-fans "naar een hoger niveau te tillen". Volgens de aankondiging kunnen fans de komende maanden "meeslepende digitale ervaringen" verwachten.

"Oracle Red Bull Racing was een vroege gebruiker van blockchaintechnologie in de Formule 1 en herkende het potentieel ervan om fans over de hele wereld op een werkelijk unieke en vooruitstrevende manier met het team te verbinden", zei Red Bull Racing-teambaas Christian Horner.

De samenwerking met Sui zal deze ervaring verbeteren en de toegang "gemakkelijker, veiliger en boeiender" maken, voegde Horner eraan toe. Sui is een Layer 1 blockchain die pas begin mei werd gelanceerd. Het heeft als doel een groot aantal transacties te verwerken tegen lage tarieven.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven