Nieuws - STEPN fitness app kondigt airdrop aan

Door Ted Maas

STEPN fitness app kondigt airdrop aan

STEPN (GMT)
Blockchain/Technologie
NFT

Het "Move-to-Earn" project STEPN is terug met een crypto airdrop. Volgens de CEO is het doel om iets terug te geven aan gebruikers.

De airdrop heeft een waarde van 30 miljoen US dollar. Volgens STEPN CEO Shiti Manghani wil het bedrijf iets teruggeven aan zijn gebruikers: "De airdrop van dit jaar is de grootste ooit. Het zal worden uitgereikt aan badgehouders en Genesis-houders."

Gebruikers hebben tot 29 april de tijd om hun gratis tokens in te wisselen, zo onthult STEPN in een X-post. STEPN heeft in 2022 al miljoenen tokens - het equivalent van tussen de 1.800 en 14.400 Amerikaanse dollar - uitgedeeld aan NFT-houders.

STEPN gebruikt het "move-to-earn" concept om cryptocurrencies te verdienen door stappen te voltooien. In mei 2022 registreerde de applicatie volgens de ontwikkelaars nog steeds tot 800.000 gebruikers per dag. Op het moment van schrijven wordt het eigen token van het platform (GMT) verhandeld tegen 0,29 dollar. De cryptocurrency is ongeveer 92 procent verwijderd van zijn all-time high in 2022.

Door dalende gebruikersaantallen in de nasleep van de bearmarkt leek het project steeds meer in de vergetelheid te raken. STEPN werd ook vaak bekritiseerd vanwege het twijfelachtige verdienmodel.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven