Nieuws - STEPN en Adidas brengen 1.000 NFT's naar Solana

Door Ted Maas

STEPN en Adidas brengen 1.000 NFT's naar Solana

STEPN (GMT)
Solana (SOL)
NFT
Crypto-acceptatie

Het move-to-earn-project STEPN wil weer in ere hersteld worden. Een samenwerking met sportartikelenfabrikant Adidas gaat dit nu mogelijk maken.

Het move-to-earm platform STEPN en sportkledingfabrikant Adidas zetten "een stap in de toekomst". De twee bedrijven willen een limited-edition NFT-collectie lanceren door middel van een eenjarige samenwerking. Dit staat in een persbericht.

In totaal zullen 1.000 digitale sneakers worden uitgebracht als NFT's op de Solana blockchain. De eerste collectie wordt op woensdag 17 april uitgebracht op MOOAR, de NFT-marktplaats van STEPN.

Verdere collecties zullen later komen

De NFT's zullen ook worden geïntegreerd in de apps van beide bedrijven. STEPN had eerder al een soortgelijke samenwerking met hardloopschoenenfabrikant Asics.

STEPN werd bijna precies twee jaar geleden gelanceerd. Destijds was er een ongelofelijke hype rondom het move-to-earn project, waarmee gebruikers GMT konden verdienen door middel van beweging. Ondertussen waren de tokens meer dan 3 dollar waard. Op dit moment is dat met 0,25 Amerikaanse dollar nog maar een fractie. Het addertje onder het gras: gebruikers moesten van tevoren een NFT kopen. Deze NFT kostte tussen de 500 en 1.000 US dollar.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven