Nieuws - Solana ziet explosieve groei in handelsvolume en ontwikkelaars

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Solana ziet explosieve groei in handelsvolume en ontwikkelaars

Solana (SOL)
Blockchain/Technologie
Ontwikkelingen
Solana ziet explosieve groei, in handelsvolume en ontwikkelaars

Solana heeft onlangs aanzienlijke sprongen gemaakt in handelsvolume en ontwikkelaarsactiviteit. De SOL koers is met dubbele cijfers gestegen.

Solana lijkt steeds aantrekkelijker te worden voor ontwikkelaars. Zoals de Solana Foundation aankondigde, heeft het netwerk nu "meer dan 2.500 maandelijks actieve ontwikkelaars". Ondanks de relatief korte periode (de bètaversie van het mainnet ging in maart 2020 online) is het "ecosysteem voor ontwikkelaars uitgegroeid tot het op één na grootste ecosysteem kijkend naar de maandelijks actieve ontwikkelaars".

Hackathon scene trekt ontwikkelaars

Vooral veel ontwikkelaars uit de hackathon scene hebben zich aangesloten bij het Solana ecosysteem. Solana heeft ook het "onboardingproces voor ontwikkelaars" verbeterd door middel van "bootcamps". Volgens de Solana Foundation profiteert het netwerk van deze ontwikkeling: "Een constant aantal ontwikkelaars is een belangrijke indicator van een gezond ecosysteem, omdat het laat zien dat het ecosysteem in staat is om nieuw talent aan te trekken en vast te houden".

Het handelsvolume is de laatste tijd ook toegenomen, zoals blijkt uit gegevens van TheBlock. Vergeleken met de vorige maand is de waarde met meer dan 300 procent gestegen. Solana stijgt met 11 procent op de dag. De SOL-koers bevindt zich momenteel op ongeveer 100 US dollar.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven