Nieuws - Solana: nieuwe Saga-telefoon hoopt op meer airdrops

Door Luc Vesters

Solana: nieuwe Saga-telefoon hoopt op meer airdrops

Solana (SOL)
Web 3.0
Solana: nieuwe Saga-telefoon hoopt op meer airdrops

Toen de Solana smartphone "Saga" op 20 april vorig jaar zijn eerste klanten bereikte, was er aanvankelijk geen grote hype. In de herfst van vorig jaar begon echter een grote koersrally, die niet alleen Bitcoin deed stijgen ter voorbereiding op de spot ETF, maar vooral één munt: Solana. In oktober stond de "Ethereum Killer" nog rond de $20, en kort na Kerstmis bereikte hij zijn jaarlijkse hoogtepunt van $125.

Eén begunstigde van deze rally: de Solana memecoin BONK, die 933 procent is gestegen over het jaar - ook al handelt hij momenteel bijna 60 procent onder zijn all-time high, die hij vorige maand nog bereikte. Uiteindelijk leidde de BONK-rally er zelfs toe dat de Solana smartphone Saga zo snel was uitverkocht dat hij is doorverkocht op eBay voor vele malen meer.

Want naast de hardware wallet en Web3 apps, bracht de Saga nog iets anders met zich mee: BONK Airdrops. Door de rally rond de memecoin waren sommige zelfs meer waard dan de daadwerkelijke koers van de mobiele telefoon.

Het is dus geen wonder dat het laatste nieuws voor opschudding zorgt, vooral onder airdropjagers: Solana brengt een Saga opvolger op de markt. Solana heeft dit onlangs aangekondigd. Pre-orders kunnen nu al worden geplaatst. Voor een koers van 450 US dollar kun je je verzekeren van een plaats in het "Founder Window" ("Closing soon!").

Deze eerste pre-order fase wordt gevolgd door het "Early Adopter Window" en daarna het "Supporter Window". Het is nog onduidelijk of alle drie de groepen evenveel compensatie krijgen voor hun pre-orders. Maar er is ongetwijfeld veel hoop onder airdrop hunters.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven