Nieuws - Shibarium passeert de grens van één miljoen wallets

Door Ted Maas

Shibarium passeert de grens van één miljoen wallets

Shibarium passeert de grens van één miljoen wallets

Na een turbulente start heeft de schaalbaarheidsoplossing Shibarium een belangrijke mijlpaal bereikt met de registratie van meer dan één miljoen wallets.

De activiteit op Shiba Inu's Layer 2 netwerk, Shibarium, blijft maar verder groeien sinds de herlancering van het project. Meer dan één miljoen wallets zijn er op het netwerk aangemaakt. Het heugelijke nieuws werd in een blog post mede gedeeld door het Shibarium team. De boodschap? Dat er 900.000 nieuwe wallet adressen zijn bijgekomen sinds de herlancering op 28 augustus. Volgens gegevens van de Shibarium Blockchain Explorer verwerkt het netwerk dagelijks ongeveer 100.000 transacties. Het Layer 2 netwerk heeft in verhouding echter een lage TVL (Total Value Locked). Zoals gegevens van DefiLlama laten zien, bedraagt de waarde 1,07 miljoen US dollar.

Sinds 1 september kunnen Shibarium-gebruikers Shiba Inu (SHIB), Bone (BONE), Leash (LEASH) en veel van de andere tokens die beschikbaar zijn op het Shibarium-netwerk gebruiken om te lenen en te staken.

De koersen van de tokens uit het Shiba ecosysteem worden echter niet beïnvloed door activiteit op het netwerk. De koers van SHIB is de afgelopen vier weken met 10 procent gedaald. Bone en Leash verloren ook dubbele cijfers.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven