Nieuws - Shiba Inu (SHIB) presteert beter dan XRP, SOL en ADA qua transactievolume

Door Ted Maas

Shiba Inu (SHIB) presteert beter dan XRP, SOL en ADA qua transactievolume

Shiba Inu (SHIB)
Solana (SOL)
Ripple (XRP)
Koersupdate
Shiba Inu (SHIB) presteert beter dan XRP, SOL en ADA qua transactievolume

De rally van Shiba Inu (SHIB), lijkt sterk door te zetten. De prijs van SHIB is vandaag (4 maart) enorm gestegen met een stijging van 30% in de laatste 24 uur en 180% in de afgelopen zeven dagen.

Bovendien heeft SHIB's marktkapitalisatie voor het eerst in twee jaar de $16 miljard overschreden, waardoor het de 12e grootste cryptocurrency is.

De indrukwekkende prestaties rondom de op een na grootste memecoin eindigen hier niet. Volgens gegevens van CoinGecko heeft het dagelijkse handelsvolume van SHIB $5,4 miljard bereikt, waardoor het sommige top 10 altcoins heeft overtroffen.

Solana's SOL heeft een handelsvolume van ongeveer $3,2 miljard tijdens dezelfde periode, Ripple's XRP heeft $2,1 miljard bereikt, terwijl Cardano (ADA) achterblijft met $1,2 miljard.

De winsten van Shiba Inu vallen samen met de piek van talrijke indicatoren gerelateerd aan het ecosysteem. Zoals CryptoPotato meldde, is het burn-mechanisme van het SHIB met 30.000% geëxplodeerd vorige week, terwijl het totaal aantal transacties op Shibarium dicht bij de 400 miljoen komt.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven