Nieuws - Shiba Inu is uitgenodigd voor het World Economic Forum

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Shiba Inu is uitgenodigd voor het World Economic Forum

De hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, kondigt op Twitter aan dat hij is uitgenodigd om samen te werken met het World Economic Forum.

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, kondigt op Twitter aan dat hij is uitgenodigd om samen te werken met het World Economic Forum.

De hoofdontwikkelaar van de memecoin Shiba Inu, bekend onder het pseudoniem Shytoshi Kusama, heeft de SHIB-gemeenschap in een Twitter-poll gevraagd of zij een samenwerking tussen Shiba Inu en het World Economic Forum (WEF) zouden willen zien. Eerder had Kusama aangekondigd dat het WEF, Shiba Inu had uitgenodigd voor de economische top.

De overgrote meerderheid van de SHIB-aanhangers was voor samenwerking.

"We zouden aan tafel zitten met beleidsmakers en het wereldwijde beleid helpen vormgeven, samen met andere giganten zoals Facebook, Sand, Decentraland enz," zei Kusama.

Met projecten als "Dune" of "Canyon" wil Shiba Inu zich sterker positioneren in de metaverse en laten zien dat de Memecoin meer kan bieden dan een Dogecoin knock-off. Door een samenwerking met het World Economic Forum zou het bedrijf veel sterker verweven zijn met politiek en het bedrijfsleven.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven