Nieuws - Samenwerking tussen Fetch.ai en Bosch voor Web3 en AI-tech

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Samenwerking tussen Fetch.ai en Bosch voor Web3 en AI-tech

Fetch.ai (FET)
Crypto-acceptatie
Samenwerking tussen Fetch.ai en Bosch, voor Web3 en AI-tech

Fetch.ai, een op kunstmatige intelligentie gericht cryptoprotocol, gaat een samenwerking aan met elektronicagigant Bosch om de Fetch.ai Foundation op te richten. Deze nieuwe stichting zal zich richten op onderzoek en ontwikkeling van Web3, de derde generatie van het internet aangedreven door blockchain-technologie. De focus zal liggen op real-world use cases op gebieden zoals mobiliteit, industrie en consumenten.

De Fetch.ai Foundation zal een drieledige bestuursstructuur hebben, geïnspireerd op het gedecentraliseerde innovatiemodel van de Linux Foundation. De raad van bestuur zal worden geleid door Bosch en Fetch.ai, en er zal getracht worden om andere deelnemers uit de industrie aan boord te krijgen. Het doel van de stichting is om de groei van deelnemers en bijdragen van nieuwe deelnemers aan te moedigen en tegelijkertijd de momenteel gebruikte technische toepassingen te verbeteren op basis van actieve bijdragen en deelname van haar leden.

Bosch gaat helpen met de acceptatie bij Web3

De oprichter van Fetch.ai, Humuyan Sheikh, zegt in een verklaring dat Bosch hen zal helpen de acceptatie van Web3 in de branche te versnellen en andere spelers in de branche aan te moedigen om met hen mee te gaan op deze reis. Meer industriële toepassingen zullen ook nieuwe zakelijke kansen bieden voor de bestaande tech-ondernemers in het Fetch.ai-ecosysteem.

Fetch.ai is een blockchain-gebaseerd platform dat problemen op het gebied van gegevensuitwisseling en smart contracts oplost met behulp van kunstmatige intelligentie. Het platform biedt ontwikkelaars en bedrijven de mogelijkheid om smart contracts te ontwikkelen en uit te voeren, waardoor de noodzaak om vertrouwen te stellen in tussenpersonen niet meer nodig is.

Kunstmatige intelligentie en crypto steeds poopulairder

De prijs van het native token van Fetch.ai is in de afgelopen 24 uur flink gestegen, met een winst van ruim 16%. Op het moment van schrijven wordt FET verhandeld voor een prijs van $0,49 en is het handelsvolume sterk gestegen met ruim 200%. De oprichting van de nieuwe stichting komt op een moment dat op kunstmatige intelligentie gerichte cryptocurrencies steeds populairder worden bij investeerders en handelaren.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven