Nieuws - Samenwerking tussen Ankr en Storj

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Samenwerking tussen Ankr en Storj

Storj (STORJ)
Ankr (ANKR)
Ontwikkelingen
Samenwerking, tussen Ankr en Storj

Ankr, een infrastructuurprovider voor Web3, en Storj, een versleuteld cloudopslagplatform, zijn een samenwerking gestart om node snapshots als dienst aan te bieden via het nieuwe Chainsnap-platform.

Deze nieuwe dienst zal gaan bijdragen aan het verminderen van tijd en opslag die nodig is om blockchain-nodes op te starten en te synchroniseren voor infrastructuurleveranciers, ontwikkelaars en andere Web3-ondernemingen. Het doel van de dienst is om de toegangsdrempels te verlagen en decentralisatie te bevorderen door het opzetten en beheren van nodes te vergemakkelijken.

Chainsnap zal de blockchain node implementaties aanzienlijk versnellen, aangezien de nieuwe dienst op Chainsnap.io een aantal on-demand snapshots van blockchain data beschikbaar zal stellen voor netwerken zoals Ethereum, Polygon en BNB Smart Chain.

Samenwerking biedt extra voordelen

Integratie met Storj's gedecentraliseerde opslagnetwerk biedt extra voordelen. Klanten kunnen profiteren van de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van het Storj-netwerk, waardoor ze gemakkelijk toegang hebben tot actuele blockchaingegevens. Bovendien zorgt de gedistribueerde Storj-netwerk ervoor dat de gegevens veilig en duurzaam worden opgeslagen, met meerdere kopieën verspreid over verschillende knooppunten. Dit verhoogt de veerkracht en vermindert het risico op gegevensverlies. Door gebruik te maken van de infrastructuur en technologieën van Ankr en Storj kunnen klanten moeiteloos en efficiënt blockchain-nodes implementeren, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van de voordelen van gedecentraliseerde opslag en beveiliging.

Door de nieuwe samenwerking zullen de twee bedrijven samen nieuwe functies en diensten ontwikkelen om de gebruikerservaring van Chainsnap te verbeteren.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven