Nieuws - SafePal en Klaytn Foundation onthullen limited edition co-branded phygital hardware wallet

Sam Fröling

Door Sam Fröling

SafePal en Klaytn Foundation onthullen limited edition co-branded phygital hardware wallet

Safepal (SFP)
Klaytn (KLAY)
Wallets en Whales
SafePal en Klaytn Foundation onthullen limited edition, co-branded phygital hardware wallet

SafePal onthult een limited edition phygital wallet initiatief met Klaytn Foundation waarmee ze de focus gaan leggen op een wereldwijd layer-1 blockchain platform.

Het initiatief komt strategisch te midden van de heroplevende interesse in het combineren van fysieke ervaringen met digitale verzamelobjecten en zal worden aangekondigd bij de start van de Korea Blockchain Week en fysiek worden onthuld tijdens Klaytn Square Lounge (KSL), Klaytn's 3-daagse evenement dat begint op 4 september, gelegen in de iconische SJ Kunsthalle in Gangnam, Seoul.

300 co-branded S1 hardware

Exclusief geproduceerd in een collectie van 300 co-branded S1 hardware wallets met bijbehorende uniek genummerde NFT's, vertegenwoordigt het limited edition ontwerp de levendigheid van het Klaytn ecosysteem. Hiermee bevestigt het opnieuw de wederzijdse inzet met SafePal voor het verbeteren van cryptobeveiliging en gebruikerservaringen in Web3.

Veronica Wong, CEO en medeoprichter van SafePal liet weten: "Het aanbieden van veilige, toegankelijke en betaalbare non-custodial producten en diensten is altijd onze topprioriteit geweest bij het dienen van de Web3 adoptie. We zijn verheugd om Klaytn gebruikers te voorzien van een uniek geheugen on-chain en nut in de fysieke wereld via de verbeterde beveiliging van cold storage voor activa."

De limited edition wallets zijn identiek aan de standaard S1 geprijsd voor $49,99 USD, met als extra bonus gratis wereldwijde standaardverzending. Deze wallets zijn verkrijgbaar via de officiële distributiekanalen van SafePal totdat alle 300 wallets zijn verkocht. Elke wallet wordt geleverd met een unieke code waarmee de eigenaar de bijbehorende NFT kan inwisselen en slaan via de SafePal App op het Klaytn-netwerk.

Sam Seo, Representative Director van de Klaytn Foundation liet weten:"We zijn ervan overtuigd dat de on-chain en fysieke wereld steeds meer met elkaar verweven zullen raken. Nu er meerdere RWA-projecten op Klaytn worden gelanceerd, fungeert deze limited edition phygital wallet als een verzamelobject dat het begin markeert van deze samensmelting van werelden en als een veilige toegangspoort tot het Klaytn-ecosysteem."

Gebruikers zullen in staat zijn om de speciaal ontworpen wallets te kopen met KLAY (de inheemse governance token die het Klaytn ecosysteem voedt), waardoor nog meer nut wordt toegevoegd aan de digitale activa als onderdeel van de eerder in mei aangekondigde samenwerking tussen SafePal en Klaytn om de adoptie van Web3 en DeFi te globaliseren.

Safepal voegt opkomende netwerken toe

Als onderdeel van andere inspanningen om de adoptie van Web3 te ondersteunen, heeft SafePal onlangs ook opkomende netwerken zoals Base, Mantle en Linea toegevoegd aan de meer dan 100 ondersteunde blockchains in zijn arsenaal.

De blockchain-agnostische wallet suite introduceerde niet zo lang geleden ook de S1 Pro (de eerste toevoeging aan de vlaggenschip S1 wallet lijn sinds de oprichting) en nadert ook de voltooiing van de open-sourcing van haar oplossingen, die klaar moet zijn tegen het begin van 2024.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven