Nieuws - Ripple-betalingen nu beschikbaar op Uphold-platform voor institutionele investeerders

Door Ted Maas

Ripple-betalingen nu beschikbaar op Uphold-platform voor institutionele investeerders

Ripple (XRP)
Wereldeconomie
Crypto-acceptatie

Uphold, een toonaangevend platform voor digitale valuta, heeft nu Ripple-betalingen beschikbaar gesteld voor institutionele investeerders.

Dit markeert een belangrijke vooruitgang voor de XRP-gemeenschap door nieuwe mogelijkheden te openen voor het gebruik van Ripple's On-Demand Liquidity (ODL) service, wat de toegankelijkheid en efficiëntie binnen het ecosysteem van digitale betalingen verbetert.

Uphold heeft Ripple-betalingen geïntegreerd in zijn platform, waardoor institutionele investeerders toegang krijgen tot een breder scala aan digitale activa en diensten. Deze stap is bedoeld om grensoverschrijdende transacties te revolutioneren, met de belofte van snellere en efficiëntere afwikkelingsprocessen dankzij Ripple's ODL-service.

In een recente tweet benadrukte Yassir Mobarak, oprichter van Dizer Capital, het belang van Uphold's partnerschap met Ripple, door te wijzen op het potentieel van het platform als een belangrijke speler in het vergemakkelijken van naadloze grensoverschrijdende betalingen. Mubarak's inzichten belichten deze transformatieve stap die verwacht wordt transacties vanuit de VS en het VK te vergemakkelijken, de toegankelijkheid en efficiëntie in het digitale betalingsecosysteem verbeterend.

Ook Pegah Soltani, hoofd van het betalingsproduct bij Ripple, uitte optimisme over de samenwerking, en benadrukte Uphold's expertise in diepe liquiditeit en Ripple's inzet voor het verbeteren van de betalingsinfrastructuur.

Echter, de integratie van Ripple-betalingen door Uphold komt op een moment van verhoogde onzekerheid rondom Ripple en zijn native token, XRP. In een recente tweet, gaf Fox Business reporter Charles Gasparino een voorzichtige verklaring die de uitdagingen benadrukt waarmee Ripple te maken heeft te midden van lopende juridische gevechten. Hij merkte op: "Je wordt waarschijnlijk niet rijk van $XRP en je zou armer kunnen worden afhankelijk van hoe dit uitpakt."

Gasparino's voorzichtigheid herinnert ons eraan dat de juridische gevechten van Ripple om duidelijkheid vragen. Dit is vooral cruciaal terwijl XRP-investeerders door een landschap vol onzekerheden navigeren.

Ripple's langdurige geschil met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft investeerders voorzichtig gemaakt, met regelgevende onzekerheden die een schaduw werpen over de marktprestaties van XRP. Ondanks incidentele overwinningen, zoals een gunstige uitspraak van de Amerikaanse districtsrechter Analisa Torres, blijft de reis van XRP vol juridische complexiteiten en regelgevende hindernissen.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven