Nieuws - Render Token (RNDR): Is er een koersuitbraak op komst?

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Render Token (RNDR): Is er een koersuitbraak op komst?

Render (RNDR)
Koersupdate
Render Token (RNDR):, Is er een koersuitbraak op komst?

De Render Token (RNDR) behoorde de afgelopen dagen opnieuw tot de top van de 100 belangrijkste altcoins.

Na een prijsconsolidatie in de voorgaande maanden, waardoor Render Token (RNDR) terug corrigeerde naar $1,30 USD, herstelde de prijs van RNDR onlangs met 35 procent tot momenteel $1,74 USD.

Met een koerswinst van 3 procent in de afgelopen 24 handelsuren is Render Token een van de grootste koerswinners onder de top 100 altcoins. De prijs van RNDR is ook een van de best presterende onder de 100 grootste cryptocurrencies in een week-op-week vergelijking, met een stijging van maar liefst 15 procent.

Render zijn GPU kracht zorgt voor meerdere functies

Naast de integratie in het Apple ecosysteem in de zomer van 2023, zou het Render netwerk met zijn GPU-kracht in de toekomst ook steeds meer gebruikt kunnen worden voor rendering en AI-training op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI).

Als de koers van het RNDR-aandeel erin slaagt om boven de huidige weerstandszone uit te breken, wordt een verder opwaarts potentieel geactiveerd in de richting van $2,21 USD. Deze zone was altijd zeer relevant in 2023. De koers zal hier waarschijnlijk bij de eerste poging falen.

Als de bulls erin slaagt om Render Token boven deze sterke weerstand te stabiliseren, zullen beleggers zich richten op het koersdoel voor de middellange termijn van $2,67 USD. Alleen als deze zone ook kan worden doorbroken, is een verdere stijging naar het hogere koersdoel van USD 3,21 denkbaar. Deze zone fungeerde voor het laatst als een sterk weerstandsniveau in april 2022.

Als de koers van RNDR daarentegen bij de huidige weerstand zuidwaarts draait en vervolgens door de tussentijdse low van USD 1,47 breekt, kan een hertest van de recente low van USD 1,38 worden verwacht. Het is noodzakelijk dat de bull side dit belangrijke steunniveau onderuithaalt. Anders bestaat het risico van een terugval naar de low van USD 0,90 in maart 2023.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven