Nieuws - Ren Protocol sluit versie 1.0

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Ren Protocol sluit versie 1.0

FTX
Overbruggingsdienst Ren waarschuwt klanten voor verliezen door de overstap naar versie 2.0. Intrekkingen worden binnenkort stopgezet.

Overbruggingsdienst Ren waarschuwt klanten voor verliezen door de overstap naar versie 2.0. Intrekkingen worden binnenkort stopgezet. Om te voorkomen dat activa verloren gaan, vraagt crypto-overbruggingsdienst Ren beleggers om hun activa van versie 1.0 terug te trekken.

Het protocol werd voornamelijk gefinancierd met geld van Alameda Research. Door de ineenstorting van FTX viel de belangrijkste bron van inkomsten van het bedrijf weg. Het team van Ren zei dat na het stopzetten van versie 1.0 het mogelijk was dat investeerders verliezen zouden lijden.

Nadat versie 1.0 van Ren is afgesloten, zal deze worden vervangen door een nieuwe, door de gemeenschap aangestuurde versie. Het is echter mogelijk dat de twee versies niet compatibel zijn.

"Aangezien compatibiliteit tussen Ren 1.0 en 2.0 niet kan worden gegarandeerd, moeten houders van Ren-activa zo snel mogelijk terugkeren naar de oorspronkelijke blockchain, anders lopen ze het risico deze te verliezen", aldus het bedrijf.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven