Nieuws - QTUM kondigt samenwerking aan met Indacoin Limited

Sam Fröling

Door Sam Fröling

QTUM kondigt samenwerking aan met Indacoin Limited

Qtum (QTUM)
QTUM kondigt samenwerking aan, met Indacoin Limited

QTUM, een gedecentraliseerd open-sourced blockchain platform, kondigt het begin van een samenwerking aan met de toonaangevende fiat-to-crypto exchange die gebruikers in staat stelt cryptocurrencies te kopen met behulp van hun betaalpas, Indacoin Limited.

De belangrijkste focus van de samenwerking tussen QTUM en Indacoin is het vereenvoudigen van de interactie met het native platform token QTUM door directe crypto aankopen met Visa & Mastercard bankkaarten mogelijk te maken. Indacoin biedt QTUM de mogelijkheid om de gebruikerservaring van haar publiek het meest veilig en gemakkelijk te maken.

Qtum is een open-sourced openbaar blockchainplatform dat in 2016 werd opgericht door een team van professionals met ervaring in zowel de tech wereld als cryptomarkt. Het project is gebaseerd op het gebruik van de veiligheid van UTXO terwijl het meerdere virtuele machines laat samenwerken, waaronder EVM en de revolutionaire x86 VM. De functionaliteit van QTUM omvat een bedrijfsvriendelijk smart contract platform, een gedecentraliseerd applicatieplatform, zakelijke blockchaindiensten en meer.

Guilherme Jovanovic, CBDO van Indacoin Limited, gaf commentaar op het nieuws: "We zijn verheugd om deze samenwerking met QTUM aan te kondigen, een goed erkend en geliefd project door een grote community over de hele wereld, voor wie het nog gemakkelijker zal zijn om QTUM te krijgen met hun bankkaarten. Ik ben erg enthousiast om deze samenwerking te starten en QTUM-mainstream te maken!"

"Qtum Foundation is verheugd dat QTUM genoteerd staat op Indacoin, een gevestigde en vertrouwde speler in de industrie. We zijn altijd op zoek naar samenwerkingen met andere bedrijven in de crypto industrie, en we zien voordelen voor de ecosystemen van zowel Indacoin als Qtum. Fiat-betalingsrails zijn een essentieel onderdeel van de crypto-puzzel die het gebruik en de adoptie van Qtum op lange termijn zal stimuleren." - aldus Jordan Earls, medeoprichter van Qtum Foundation.

QTUM heeft ambitieuze plannen

Het openbare netwerkproject QTUM heeft ambitieuze plannen voor 2021. Zo kondigde het team via het officiële GitHub-kanaal aan dat op 30 april de Qtum Fast Lane-versie wordt geactiveerd via een hard fork. Het nieuwe netwerk heeft naar verluidt de block creation time teruggebracht tot 32 seconden.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven