Nieuws - Portfolio Manager Pantera Capital ziet potentie in GMX en dYdX

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Portfolio Manager Pantera Capital ziet potentie in GMX en dYdX

GMX (GMX)
Uniswap (UNI)
dYdX (DYDX)
Crypto-acceptatie
Portfolio Manager Pantera Capital, ziet potentie in GMX en dYdX

Portfolio Manager van Pantera Capital zegt dat GMX en dYdX, Uniswap (UNI) zullen overtreffen.

Portfolio manager Cosmo Jiang van de digitale beleggingsmaatschappij Pantera Capital heeft een voorspelling gedaan omtrent de opkomst van GMX en dYdX, die naar verwachting binnenkort sterker zullen presteren en mogelijk zelfs Uniswap (UNI) zullen inhalen. Op het sociale mediaplatform X benadrukte Jiang in een uitgebreide thread de potentie van gedecentraliseerde eeuwigdurende handelsplatformen GMX en dYdX, met hun helderdere mechanismen voor het opbouwen van tokenwaarde.

kritiek op Uniswap

Een van Jiangs kritiekpunten richtte zich op de nieuwe vergoedingsstructuur van Uniswap, waarbij hij aangaf dat deze mogelijk meer ten goede zou komen aan de stakeholders van Uniswap dan aan de daadwerkelijke gebruikers. Hij pleitte voor een benadering waarbij de waarde van een token losstaat van dergelijke vergoedingen en voorzag een aanzienlijke verschuiving in de trends binnen het DEX-ecosysteem.

"Uniswap Labs is welkom om te doen wat ze moeten doen om waarde te creëren voor hun stakeholders. Dit is geen oordeel daarover. Als fundamentalist gerichte belegger kijk ik echter of een token veel waarde creëert.”, Laat Jiang weten

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven