Nieuws - Polygon sluit zich aan bij Disney Accelerator - MATIC is aan het pompen

Door Ted Maas

Polygon sluit zich aan bij Disney Accelerator - MATIC is aan het pompen

disney accelerator matic

Polygon (MATIC) is op dreef. Naast deals met internetgiganten als Facebook is het nu ook uitgenodigd om de entertainmentbranche klaar te stomen voor Web 3.0.

Polygon (MATIC) is een van de zes geselecteerde projecten om deel te nemen aan de Disney Accelerator later dit jaar. Aldus een officiële blog post van Disney.

"De Disney Accelerator-klas van dit jaar is gericht op het ontwikkelen van de toekomst van immersive experiences. Daarbij zoeken we specialisatie in technologieën zoals augmented reality (AR), niet-fungibele tokens (NFT's) en kunstmatige intelligentie (AI)," zo luidt het bericht.

Daarbij kan de Ethereum-schalingoplossing niet alleen rekenen op een geldinjectie van Disney, maar ook op de expertise en steun van specialisten in de branche. "Onze fantasie is klaar om te vlammen," schrijft Polygon via Twitter.

Op het moment van schrijven wordt Polygon (MATIC) verhandeld voor US$ 0,6373, met een winst van 16 procent vandaag. De token is echter nog steeds meer dan 75 procent verwijderd van zijn all-time high van 2,92 dollar, december vorig jaar. Het is echter al lang geen geheim meer dat Disney zich wil gaan bezighouden met Web 3.0. Aan het begin van het jaar was Disney al op zoek naar NFT-experts.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven