Nieuws - Phala lanceert Phat Contract: verbeterde smart contracts voor web3-bouwers

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Phala lanceert Phat Contract: verbeterde smart contracts voor web3-bouwers

Phala Network (ERC-20) (PHA)
Blockchain/Technologie
Phala lanceert Phat Contract:, verbeterde smart contracts voor web3-bouwers

Phala Network heeft de lancering van Phat Contract aangekondigd, een nieuwe smart contract-oplossing voor blockchainontwikkelaars. Deze tool vereenvoudigt het koppelen van smart contracts aan diverse blockchain ecosystemen, specifiek binnen het Phala Network.

Met Phat Contract is het mogelijk om efficiënter smart contracts te interageren met de echte wereld. Ook zijn ze ontworpen om de kloof tussen web2 en web3 te laten overbruggen. Het biedt moeiteloze integratie tussen Ethereum Virtual Machine (EVM) en Substrate blockchains, waardoor smart contracts hun mogelijkheden uitbreiden naar off-chain scenario's.

Geen programmeervaardigheden meer nodig

De oplossing van Phala maakt veilige off-chain berekeningen mogelijk en biedt aanpasbare LensAPI Oracle Blueprints. Hierdoor kunnen gebruikers de Oracle eenvoudig aanpassen aan hun behoeften zonder programmeervaardigheden. Phat Contract biedt verschillende implementatiescenario's voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Ook is het mogelijk om met de Phat Contract smart contracts conventionele codes uit te laten voeren in JavaScript, TypeScript en Rust, waardoor ze taken zoals het aanroepen van API's kunnen uitvoeren. Ontwikkelaars kunnen ook subsidies aanvragen via het Phala builder programma om innovatieve toepassingen te bouwen. Phala's Phat Contract versterkt smart contracts als krachtige tools die transacties automatiseren, systemen decentraliseren en interactie met off-chain netwerken mogelijk maken.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven