Nieuws - Pepe (PEPE) stijgt met een koerswinst van 38%, waarmee hij de dagwinst behaalde

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Pepe (PEPE) stijgt met een koerswinst van 38%, waarmee hij de dagwinst behaalde

Pepe (PEPE) stijgt met een koerswinst van 38%, waarmee hij de dagwinst behaalde

De koers van het BRC-20 Memecoin-project Pepe staat bovenaan de lijst van dagelijkse stijgers met een waardestijging van 38 procent.

De BRC-20 Memecoin Pepe (PEPE) heeft geprofiteerd van de sterke stijging van de bitcoin koers in de afgelopen dagen. Met een prijsstijging van 38 procent is de Memecoin de grootste dagelijkse stijger onder de top 100 altcoins. Sinds het dieptepunt in de geschiedenis op 15 juni 2023 is de PEPE-prijs met 69 procent gestegen en staat daarmee ook bovenaan de lijst van wekelijkse winnaars.

In de voorgaande maand was het project met het cartooneske kikkerembleem aanzienlijk gedaald en verloor het meer dan 80 procent van zijn waarde op het hoogtepunt.

Als de PEPE-prijs zijn opwaartse trend voortzet en de weerstand rond 0,0000016 US dollar overwint, zou Pepe zijn prijsrally kunnen voortzetten en in de richting van 0,0000020 US dollar kunnen stijgen.

Pas wanneer ook deze zone duurzaam wordt doorbroken, zal er verder prijspotentieel zijn in de richting van 0,0000029 US-dollar. Als de hype, die de laatste tijd duidelijk is afgenomen, op de middellange termijn aan kracht blijft winnen, is een hernieuwde prijsstijging naar de zone rond 0,0000037 US-dollar ook denkbaar.

Als voorloper van 10 miljoen ordinals op de Bitcoin blockchain, kan een dergelijke prijssprong niet volledig worden uitgesloten. Als de PEPE-koers daarentegen weer naar beneden bounced op de huidige weerstandszone, zou er een fall back kunnen volgen naar het uitbraakniveau op 0,0000010 US-dollar. Hier zouden de Pepe bulls opnieuw moeten proberen om de koers te stabiliseren. Als dit steunniveau echter wordt verlaten, zou de sell-off zich uitbreiden in de richting van 0,00000083 US dollar.

Pepe koersgrafiek

Prijsanalyse gebaseerd op het PEPE/USDT-waardepaar op Bitget

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven