Nieuws - PayPal introduceert cryptocurrency hub

Mike Hesp

Door Mike Hesp

PayPal introduceert cryptocurrency hub

Crypto-acceptatie
PayPal introduceert cryptocurrency hub

Online betaaldienst PayPal zet de volgende stap na zijn eigen stablecoin met een cryptocurrency hub. Dit is wat gebruikers kunnen verwachten.

PayPal kwam vorige week nog in het nieuws met de aankondiging van een eigen stablecoin (PYUSD). De online betaaldienst lijkt deze pro-crypto koers voort te zetten, want de zogenaamde Cryptocurrency Hub wordt nu geïntroduceerd in de bijgewerkte AV.

Voor PayPal-gebruikers wordt de Cryptocurrency Hub de nieuwe go-to plek voor alle crypto-gerelateerde diensten. De stap om crypto als een aparte productgroep te beschouwen, in plaats van slechts een enkele dienst, suggereert dat de online betaaldienst serieus is over crypto-integratie.

Naast het kopen en verkopen en verzenden en ontvangen van cryptocurrencies, zal de hub ook worden verrijkt met informatie en educatieve content. Met name de nieuwe Amerikaanse dollar stablecoin PYUSD gaat in de hub verwerkt worden. Het is nog niet bekend welke andere cryptofuncties of -toepassingen in de toekomst kunnen worden toegevoegd.

Voorlopig is het gebruik van de Cryptocurrency Hub voorbehouden aan geselecteerde gebruikers. Het is niet bekend wanneer de dienst beschikbaar wordt gemaakt voor alle PayPal-gebruikers. In de toekomst zal de hub volledig worden geïntegreerd in het bestaande gebruikersprofiel.

Onlangs analyseerden we de intentie van PayPal met de eigen stablecoin PYUSD en de cryptokoers in het algemeen.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven