Over

Anycoin Direct

About us Bram
Maakt crypto gemakkelijk sinds 2013.

"Wij zijn ervan overtuigd dat Blockchain technologie en cryptocurrency de wereld gaan veranderen. Anycoin Direct maakt crypto gemakkelijk. Wij helpen mensen om de stap te zetten naar de wereld van de toekomst. De afgelopen jaren hebben we al vele investeerders ondersteund bij het handelen in crypto. Ben jij de volgende?."

10 jaar ervaring

Anycoin Direct is opgericht in 2013. Destijds was de missie om crypto toegankelijk te maken voor iedereen. Die missie streven we in 2023 nog steeds na. Onze mensen staan de hele dag klaar om beginnende en ervaren investeerders te helpen bij het beheren van hun crypto. Persoonlijke aandacht staat daarbij centraal. Door transparant en eerlijk te zijn, bouwen een basis van vertrouwen met klanten en partners.


Recencies op beoordelingswebsite Trustpilot laten een hoge klanttevredenheid zien over het platform en service van Anycoin Direct. Op basis van meer dan 14.000 reviews scoren we 4.5 van de 5 sterren. Snelheid, betrouwbaarheid en gemak zijn daarbij terugkerende kernwoorden.
In 10 jaar groeide Anycoin Direct uit tot een betrouwbaar, veilig en gewaardeerd platform. Wij vinden goede wet- en regelgeving in de sector belangrijk. Sterker nog, wij zijn ervan overtuigd dat dit onmisbaar is om het ware potentieel van cryptocurrency te ontketenen. Daarrom dragen wij als organisatie ons steentje bij door op nationaal en Europees niveau input te leveren op bestaand en vormend beleid. Daarnaast is het behalen van de benodigde registraties en vergunningen bij Anycoin Direct topprioriteit. Onze inspanningen op dit gebied hebben onder meer geresulteerd in een registratie bij de DNB.

Anycoin Direct

Marshallweg 5

5466 AH, Veghel, Nederland

support@anycoindirect.eu

tel:+31413747174