Over

Anycoin Direct

About us Bram
Maakt crypto gemakkelijk sinds 2013.

"Wij geloven er heilig in dat digitale valuta en blockchain technologie de toekomst zullen veranderen, op welke manier dan ook."

Het was 2013, toen wij (Julian, Bram en Lennert) voor het eerst hoorden over Bitcoin. Een gedecentraliseerde en grenzeloze valuta? Het hele concept klonk ons als muziek in de oren! Direct op dat moment besloten we om Bitcoin te kopen. Maar hoe koop je zoiets? Wat is een wallet? Naarmate de avond vorderde realiseerden we ons al snel dat het kopen van Bitcoin een hoop gedoe met zich mee bracht. Toen Bram twee en twee bij elkaar optelde, zei hij het volgende: "Ik geloof dat wij dit beter kunnen." Het idee van Anycoin Direct was geboren.

Met Anycoin Direct nieuws brengen wij Nederland de laatste updates omtrent de crypto-sector. Van Bitcoin tot NFT’s en uiteraard de allerlaatste nieuwtjes rondom wet-en regelgeving. Om de digitale revolutie in kaart te brengen, hebben wij onze website verdeeld in meerdere rubrieken en onderwerpen. Dus selecteer een onderwerp naar keuze en duik dieper in de constant bewegende cryptobranche.

Wij maken Crypto een stuk gemakkelijker voor jou.

Anycoin Direct

Marshallweg 5

5466 AH, Veghel, Nederland

support@anycoindirect.eu

tel:+31413747174