Nieuws - Optimism lanceert derde airdrop

Door Ted Maas

Optimism lanceert derde airdrop

Optimism (OP)
Staking
Wallets en Whales
Optimism lanceert derde airdrop

Ongeveer 31.000 verschillende wallets ontvangen de volgende OP airdrop van de Layer 2-oplossing. Deze wallet gebruikers zijn de gelukkige die de airdrop mogen ontvangen.

Optimism heeft op X aangekondigd dat ze een derde airdrop van de OP-token hebben gelanceerd. Volgens de aankondiging heeft het team op 18 september meer dan 19 miljoen OP verzonden naar ongeveer 32.000 wallets. Net als bij de tweede airdrop beloont het project mensen die meedoen aan het governance-programma van het Optimisme ecosysteem.

De gebruikers die hun stemrecht via governance hebben gedelegeerd tussen 20 januari en 20 juli 2023 kwamen hiervoor in aanmerking. Er was een bonus voor degenen die daadwerkelijk actief deelnamen aan stemmingsrondes. Meer informatie is te vinden in de documenten van Optimism.

Tijdens de airdrop waarschuwde het OP team tegelijkertijd voor fraudeurs. De tokens werden direct overgemaakt naar de wallets van gekwalificeerde gebruikers. Er komt geen aparte actie-pagina, aldus het team. Voor gebruikers die de airdrop gemist hebben, is er uitzicht het verdere plan. Het team wees bijvoorbeeld naar de 19 procent van het OP-totaal die nog vrij moet komen. Ook deze zijn voor mensen die actief deel uitmaken van het governance programma. Meedoen met het OP-ecosysteem met je Optimism tokens kan dus nog steeds de moeite waard zijn.

Optimism is een van de populairste Layer 2-netwerken van Ethereum. Daarnaast gebruiken steeds meer projecten de OP stack, de modulaire schalingstechnologie van het team.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven