Nieuws - N26-concurrent Revolut zet Elrond (EGLD) op de lijst

Sam Fröling

Door Sam Fröling

N26-concurrent Revolut zet Elrond (EGLD) op de lijst

Elrond (EGLD)
Altcoins
N26-concurrent Revolut, zet Elrond (EGLD) op de lijst

Klanten van Revolut kunnen nu investeren in Elrond (EGLD) naast Bitcoin, Ether en andere cryptocurrencies. Dit maakt Elrond toegankelijk voor miljoenen mensen.

N26-concurrent Revolut voegt de altcoin Elrond (EGLD) toe. Het smart contract platform is momenteel de 47e grootste cryptocurrency volgens de marktkapitalisatie op Coingecko. Dat maakt de cryptocurrency toegankelijk voor een miljoenenpubliek. Revolut heeft meer dan 20 miljoen gebruikers in meer dan 30 landen. Elrond werkt een proof-of-stake consensusalgoritme waarvan 3.200 validators op het netwerk bevinden.

Een sterke partner

Met Revolut heeft het netwerk een sterke partner aan zijn zijde. Neobank heeft nog geen Duitse bankvergunning. Maar omdat het bedrijf van de Financial Conduct Authority in het Verenigd Koninkrijk een vergunning heeft als instelling voor digitaal geld, mag de bank ook in Duitsland actief zijn. Naast EGLD biedt Revolut een hele reeks andere cryptocurrencies aan, waaronder Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC).

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven