Nieuws - MultiversX (EGLD): profiteert de koers van Tencent-partnerschap?

Door Ted Maas

MultiversX (EGLD): profiteert de koers van Tencent-partnerschap?

Elrond (EGLD)
Investeren
Crypto-acceptatie
Elrond Tencent

De koers van het Layer1-project MultiversX (voorheen bekend als Elrond) duwt zich een weg naar de top van de top 100 altcoins met een stijging van 11 procent.

De prijs van MultiversX stond bovenaan de lijst van stijgers en doet het goed deze week. De koers profiteert daarmee van een beursnotering op de Koreaanse cryptobeurs Upbit. MultiversX, of Elrond, is een zeer schaalbare gedecentraliseerde Layer1 blockchain. Het wil applicaties gemakkelijk aanbieden bij gebruikers, bedrijven, de maatschappij en de metaverse. Daartoe is het cryptoproject op 16 februari een samenwerking aangegaan met de Chinese techgigant Tencent Holdings.

Met dit goede nieuws, stoot MultiversX richting de high van 2023: net onder de 55,00 US dollar. Als de EGLD-prijs vervolgens naar een nieuwe high kan stijgen en het niveau van 55,37 US dollar kan overwinnen, zullen beleggers zich richten op het gebied rond de high van november 2022 namelijk 61,60 US dollar.

Alleen als dit weerstandsniveau doorbroken kan worden, is de volgende horde de weerstandszone van 69,53 US dollar. Als de EGLD-koers er daarentegen opnieuw niet in slaagt boven het weerstandsniveau van 49,01 US dollar uit te breken, is een daling richting 37,59 US dollar niet ondenkbaar.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven