Nieuws - Miljardair Kevin O'Leary onthult zijn cryptoportefeuille

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Miljardair Kevin O'Leary onthult zijn cryptoportefeuille

Solana (SOL)
Bitcoin (BTC)
Ethereum (ETH)
Investeren
Kevin O'Leary onthult zijn cryptoportefeuille

De voormalige criticus van Bitcoin en andere crypto’s is nu zelf een cryptobelegger. In een interview onthult hij zijn portefeuille en zijn prognose voor de markt.

Kevin O’Leary geeft inzicht

In een interview met Crypto Banter gaf miljardair-investeerder Kevin O'Leary inzicht in zijn voorspellingen voor de cryptomarkt en zijn portefeuilleverdeling. Nog maar een jaar geleden zei O'Leary dat hij "geen enkel teken zag van professionele investeerders in Bitcoin". Inmiddels heeft de miljardair, bekend van de tv-show "Shark Tank", onthuld dat hij met zijn fonds wil investeren in de IoT-projecten Helium (HNT) en Pollen Mobile (PCN). Bitcoin, Ethereum, Solana en "allerlei andere" heeft hij al in zijn bezit.

O’Leary ziet cryptoregulering als katalysator

O'Leary zei verder dat hij cryptoregulering ziet als de volgende katalysator voor een bullmarkt. Enerzijds ziet hij de Stablecoin Transparency Act als een legitimerend signaal voor grote investeerders om geld in de sector te pompen. Anderzijds zou duidelijke regelgeving van de Amerikaanse financiële toezichthouder SEC het startsignaal zijn voor enorme investeringen door grotere fondsen.

Volgens O'Leary zijn die bereid om "tot één procent van hun kapitaal in Bitcoin te investeren zodra hun juridische afdeling dat toestaat". Dat zou echter pas het geval zijn als de SEC Bitcoin eindelijk tot handelswaar of effect verklaart. De financiële toezichthouder is sinds 2020 in een juridische strijd verwikkeld met cryptobetalingsdienstverlener Ripple (XRP), die ook over deze vraag gaat. Een positieve uitspraak voor het bedrijf zou mogelijk een overeenkomstig bullish signaal zijn voor de rest van de markt en beleggers aan de zijlijn.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven