Nieuws - Mike Novogratz: "De industrie ziet eruit als een stelletje complete idioten".

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Mike Novogratz: "De industrie ziet eruit als een stelletje complete idioten".

industrie idioten crypto

Van de Terra Luna ineenstorting tot 3AC faillissement: dit is hoe somber crypto topinvesteerder Mike Novogratz de huidige staat van de industrie ziet.

Topinvesteerder Mike Novogratz rekent in een recent Bloomberg-interview af met de huidige staat van de crypto-industrie.

De Terra-crisis en het faillissement van Three Arrow Capital hebben aangetoond dat "hebzucht" en "onwetendheid" in de sector overheersen, aldus de CEO van het investeringsbedrijf Galaxy Digital. Er was ook een gebrek aan verstandig risicobeheer. Volgens Novogratz was de ineenstorting van Terra zeer voorspelbaar.

Galaxy Digital 2020 heeft echter in het project zelf geïnvesteerd. Novogratz heeft zelfs een tatoeage van Terra. De faillissementen hadden "het vertrouwen in de ruimte en in de infrastructuur enorm geschaad", aldus Novogratz. "Het is frustrerend omdat de hele industrie soms op een stel idioten lijkt."

Galaxy Digital werd opgericht in 2008 en is nu een van de grootste Amerikaanse crypto-investeringsfirma's. Dit jaar boekte het een verlies van 300 miljoen dollar, volgens zijn eigen cijfers.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven