Nieuws - MicroStrategy blijft Bitcoin-posities aanvullen

Mike Hesp

Door Mike Hesp

MicroStrategy blijft Bitcoin-posities aanvullen

MicroStrategy blijft Bitcoin-posities aanvullen

MicroStrategy heeft het weer gedaan. Het bedrijf van Michael Saylor koopt weer Bitcoin en publiceert zijn laatste kwartaalcijfers.

MicroStrategy heeft meer Bitcoin gekocht. De oprichter van het business intelligence bedrijf, Michael Saylor, legde dit uit op X (voorheen Twitter).

In totaal vulde het Amerikaanse bedrijf zijn bezit aan met 850 BTC voor 37,2 miljoen dollar.

Door de laatste investering heeft MicroStrategy nu 190.000 BTC ($ 5,93 miljard) in handen en verdedigt daarmee zijn poleposition onder de beursgenoteerde bedrijven. De gemiddelde prijs die per Bitcoin werd betaald was $ 31.224.

Tegelijkertijd publiceerde MicroStrategy zijn rapport over het afgelopen vierde kwartaal.

Vergeleken met vorig jaar steeg de omzet met 23 procent dankzij het abonnementsmodel van het bedrijf. Over het geheel genomen noteerde MicroStrategy echter een omzetdaling van 6 procent.

De aandelen van MicroStrategy (MSTR) noteren momenteel 1,5 procent hoger op 498 dollar. In het afgelopen jaar is de aandelenkoers met 75 procent gestegen. Voor het bedrijf is het aandeel een belangrijk middel om de aankoop van Bitcoin te financieren. Aandelen van het bedrijf worden keer op keer verkocht om investeringen in BTC te financieren.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven