Nieuws - MetaMask integreert Ethereum staking functie

Mike Hesp

Door Mike Hesp

MetaMask integreert Ethereum staking functie

MetaMask integreert Ethereum staking functie

Gebruikers die Ethereum willen staken, kunnen dat nu rechtstreeks doen in de populaire browser wallet MetaMask. De applicatie kondigde dit aan in een blog. Via de MetaMasks portfoliofunctie kan ETH worden gestaked bij overeenkomstige aanbieders. Met name voor beginnende stakers is de dienst ideaal.

MetaMask gebruikt de populaire staking providers Lido en Rocket Pool voor de functie, die momenteel rendementen bieden van respectievelijk 5,7 en 4,2 procent. De functie bevindt zich momenteel nog in de bètatestfase. Gebruikers wordt daarom aangeraden zich eerst te verdiepen in de mogelijke risico's.

Onlangs waarschuwde MetaMask ook eigenaars van wallets voor toegenomen fraudepogingen via zogenaamde "adresvergiftiging". Hier speculeren fraudeurs op de roekeloosheid van hun slachtoffers door walletadressen te creëren die lijken op andere adressen uit de transactiegeschiedenis van de gebruikers.

Voortaan kunnen gebruikers hun Ethereum rechtstreeks inzetten in de populaire browser wallet MetaMask via Lido of Rocket Pool.

Eerder kondigde Metamask al een samenwerking met PayPal aan.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven