Nieuws - Loom Network: Interesse in Azië veroorzaakt prijsexplosie

Door Luc Vesters

Loom Network: Interesse in Azië veroorzaakt prijsexplosie

Tezos (XTZ)
Wereldeconomie

De prijs van de altcoin Loom Network (LOOM) kent al wekenlang maar één richting, met een opmerkelijke stijging van 400 procent sinds medio september. In de laatste 24 uur steeg de LOOM-prijs opnieuw met dubbele cijfers. De enorme prijsstijging zorgde ervoor dat Loom Network naar de top 100 van altcoins steeg.

Het cryptoproject, dat sinds juli 2018 beursgenoteerd is, wil een blockchain-ecosysteem bouwen om de volgende generatie DeFi-protocollen, NFT's en krachtige multichain-toepassingen (dApp's) te ondersteunen.

Loom Network profiteert al weken van een aanhoudend hoog handelsvolume op de Koreaanse cryptobeurzen Upbit.com en Bithumb.com. Het volume op Upbit is momenteel consistent hoger dan dat van 's werelds grootste exchange Binance. Dit plaatst de altcoin in een rij van kleinere altcoins zoals CyberConnect (CYBER) en Hifi Finance (HIFI), die ook massaal in waarde zijn opgepompt door Koreaanse handelaren.

Op US$0,212 wordt Loom Network hoger verhandeld dan het ooit heeft gedaan sinds mei 2021. De range tussen US$0,215 en US$0,235 fungeert als de volgende sterke weerstandszone. De kans op het maken van winst lijkt erg groot.

Alleen als de LOOM-prijs zich duurzaam stabiliseert boven deze weerstandszone, opent zich een verder opwaarts potentieel richting $0,292. Als de koopzijde er ook in slaagt om deze weerstandszone op de middellange termijn te overwinnen, dan komt het maximale koersdoel, afgeleid van de high van 2021 op 0,349 US dollar, in het vizier van beleggers.

Als de LOOM-prijs van de huidige weerstandszone stuitert en dynamisch naar beneden gaat, zou de prijs snel terug moeten corrigeren richting 0,170 US-dollar. Als de prijs zich niet stabiliseert in deze zone, kan een correctie worden verwacht naar de steunzone rond 0,138 US dollar. Als Tezos er vervolgens ook hier niet in slaagt om voet aan de grond te krijgen, zou een daling richting het uitbraakniveau op 0,112 US-dollar niet als een verrassing moeten komen.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven