Nieuws - Litentry gaat een samenwerking aan met NodeReal

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Litentry gaat een samenwerking aan met NodeReal

Litentry (LIT)
Blockchain/Technologie
Litentry gaat een samenwerking aan, met NodeReal

Het multi-chain identiteitsprotocol Litentry werkt samen met de blockchain-infrastructuurprovider NodeReal, om Web3-gebruikers en gedecentraliseerde applicatie (dApp) ontwikkelaars in staat te stellen het maximale uit Web3 te halen zonder de privacy van gebruikers in gevaar te brengen.

Litentry creëert een privacy-enabled Web3-identiteitsoplossing over grote blockchains; een decentraal identiteitssysteem (DID). De samenwerking stelt Litentry in staat om de MegaNode van NodeReal te integreren, die zorgt voor massale real-time en historische data-indexering op Ethereum en BNB Chain-netwerken. De robuuste oplossing verbetert de betrouwbaarheid van het DID-systeem.

NodeReal benadrukte zijn samenwerking met Litentry in een tweet op 21 juli.

NodeReal's Meganode staat bekend als een leider in het leveren van snelle, schaalbare en stabiele node-services. Fei Liu, Chief Technical Officer (CTO) van Litentry, prees Meganode als in staat om hoge indexsnelheden te bereiken. Ben Mason, een van de belangrijkste ontwikkelaars bij Litentry, gaf BSC News meer hints waarom NodeReal is gekozen om de data-indexeringsservice van DID te leveren:

"We hadden Ethereum- en BSC-archiefknooppunten nodig met voldoende doorvoercapaciteit die nauwkeurige gegevens retourneerden om de hele ketens binnen een paar dagen te indexeren. NodeReal gaf ons dit. Om ons te helpen dit te bereiken, hebben ze de manier aangepast waarop we transactiereceipts ophalen, waardoor we miljoenen verzoeken in plaats van miljarden kunnen doen, wat de prestaties enorm verbeterde." zei Ben Mason.

DID-data talloze toepassingen voor Web3-gebruikers

De DID-data heeft talloze toepassingen voor Web3-gebruikers. Kredietwaardigheidsbeoordelingen voor DeFi-leningen, virtuele pasjes, gedecentraliseerde identiteitsverificatie, blockchain-activiteit metingen zijn slechts enkele van de vele gebruiksscenario's die dringend behoefte hebben aan een oplossing. Om de privacy van gebruikers te waarborgen, verzamelt of slaat Litentry de DID-gegevens niet op in een gecentraliseerd systeem. In plaats daarvan worden de gegevens alleen afgeleid van gedecentraliseerde bronnen. Gebruikers bezitten volledig hun DIDs, zonder anonimiteit op te geven, en bepalen zelf tot hoeverre een service toegang heeft tot hun gegevens.

Voor de opkomst van Web3 en gedecentraliseerde systemen was derde partijen vertrouwd met het beheer van onlinegegevens de enige optie. Dit vertrouwen wordt vaak geschonden, zoals blijkt uit de regelmatige stroom van krantenkoppen over gegevensinbreuken bij grote bedrijven. De samenwerking tussen Litentry en NodeReal stelt gebruikers in staat om hun gegevens te controleren, terwijl de privacy-capaciteiten van Web3-technologieën behouden blijven.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven