Nieuws - Laatste extra aanvragen voor de Bitcoin ETF ontvangen door SEC

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Laatste extra aanvragen voor de Bitcoin ETF ontvangen door SEC

Bitcoin (BTC)
ETF
Laatste extra aanvragen voor de Bitcoin ETF ontvangen door SEC

De laatste deadline voor aanvragers voor de Bitcoin Spot ETF loopt vandaag af. Experts verwachten dat 95% van de aanvragen wordt goedgekeurd.

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft op haar website bevestigd dat ze de laatste herziene aanvragen voor een Bitcoin Spot ETF heeft ontvangen.

BlackRock, Ark Invest/21Shares, VanEck, WisdomTree, Invesco, Fidelity en Valkyrie hebben vandaag hun respectievelijke documenten ingediend. Documenten van Grayscale en verschillende anderen zijn op het moment van schrijven nog niet gearriveerd, maar worden later vandaag verwacht.

De zogenaamde S-1 documenten zijn de laatste formaliteiten voor de verwachte goedkeuring van de Bitcoin Spot ETF. De Securities and Exchange Commission (SEC) zal naar verwachting in de komende twee dagen een besluit nemen over de goedkeuring.

Ondertussen verhoogden Bloombergs ETF-experts James Seyffart en Eric Balchunas de waarschijnlijkheid van goedkeuring tot 95 procent, volgens een tweet op X. BlackRock zelf verwacht aanstaande woensdag goedkeuring.

De laatste amendementen van de aanvragers laten ook een echte strijd zien om elkaar te onderbieden in het vergoedingsmodel, zoals Balchunas uitlegt.

BlackRock, 's werelds grootste vermogensbeheerder, legde de lat het laagst bij 0,2 procent. Kort voor het einde verlaagde ArkInvest ook zijn beheervergoeding van 0,8 procent naar een "verbazingwekkende" 0,25 procent, zoals de Bloomberg-analist onthulde.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven