Nieuws - Kraken: Record Bitcoin transactie zorgt voor een mysterie

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Kraken: Record Bitcoin transactie zorgt voor een mysterie

Wallets en Whales
Kraken: Record Bitcoin transactie, zorgt voor een mysterie

In totaal zijn er 14.924 Bitcoin naar wallets van de cryptobeurs Kraken gestuurd door onbekende investeerders. Dit is het meeste dat in vijf jaar tijd heeft plaats gevonden.

In totaal zijn er op 2 oktober 14.924 Bitcoin (BTC) overgeboekt naar wallets op de cryptobeurs Kraken wat het meeste is sinds 2018. Dit laat Cryptoquant weten op X. Het is nog niet duidelijk hoe de recordinstroom moet worden geïnterpreteerd.

Grote hoeveelheden BTC die worden overgeboekt naar de exchange wallets kunnen echter zeker een koersbewegingen veroorzaken. Onlangs verzwakte Recentelijk was Bitcoin op korte termijn gedaald na een sterke week en staat op het moment van schrijven op $27.545. Zou er een verband kunnen zijn met het recordvolume?

Mogelijk heeft een whale zich gepositioneerd

Op CryptoQuant schrijft analist Joao Wedson: "De instroom is een belangrijke indicator die suggereert dat investeerders mogelijk aanzienlijke winsten realiseren of hun crypto verplaatsen naar een veiliger platform in afwachting van toekomstige marktbewegingen." Het is dus mogelijk dat een whale zich al heeft gepositioneerd in afwachting van een prijsbeweging binnenkort, of net grote hoeveelheden BTC heeft geliquideerd.

Lees ook: Cryptobeurs Kraken wil bank openen

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven