Nieuws - Kava stijgt met 40% tijdens voorbereiding Mainnet-upgrade

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Kava stijgt met 40% tijdens voorbereiding Mainnet-upgrade

Kava (KAVA)
Koersupdate
Kava stijgt, met 40% tijdens voorbereiding Mainnet-upgrade

De verandering verbetert de transactiesnelheid en heeft tot doel de beveiliging van het platform te versterken, aldus Kava.

De inheemse token van de Layer-1 blockchain Kava, KAVA, is bijna 40% gestegen in de afgelopen week, omdat het netwerk zich voorbereidt op een belangrijke mainnet-upgrade. De 'Kava 13' upgrade zal transacties op het netwerk versnellen en een grotere beveiliging bieden wanneer deze op 17 mei live gaat. Het netwerk zal ook een nieuwe brug lanceren die de overdracht van activa van Cosmos naar protocollen over Kava vergemakkelijkt.

KAVA steeg eerder ongeveer 10% afgelopen woensdag, nadat tokenhouders suggereerden om tegen het einde van het jaar verschillende subsidies en beloningsprogramma's van het project stop te zetten. De marktkapitalisatie van de token bedraagt $513 miljoen, volgens de gegevens van CoinGecko.

Eerste kopers nemen hun winst

Ondanks de winsten die KAVA heeft behaald in de afgelopen week, is de prijs van de token begonnen met dalen doordat vroege kopers hun winst nemen. De tokens worden verhandeld op 98 cent op het moment van publicatie.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven