Nieuws - Jupiter koopt Ultimate

Door Luc Vesters

Jupiter koopt Ultimate

Jupiter (JUP)
Exchanges
Jupiter koopt Ultimate: Dit zijn de redenen

Unstoppable Finance, mede opgericht door de Duitse DeFi pionier Peter Grosskopf, kondigt de overname van zijn Ultimate wallet door Jupiter aan. De gedecentraliseerde crypto exchange (DEX) Jupiter draait op de Solana blockchain en heeft momenteel het op één na hoogste handelsvolume in de hele DeFi DeX, na Uniswap.

Naast Ultimate is ook het mobiele team van Unstoppable Finance overgenomen door Jupiter. In het persbericht dat op de website van Ultimate is gepubliceerd, laat het bedrijf weten blij te zijn met de overname:

"Het is een spannende en lonende reis geweest voor ons team en we zijn erg blij dat ons product in handen is van een van de meest productieve teams ... bij Solana." De waarden van Jupiter en Ultimate passen perfect bij elkaar, vervolgt het bedrijf. "Onze beide producten zijn gericht op het bieden van de beste en snelste on-chain handelservaring op Solana."

Unstoppable Finance mede-oprichter en CTO Peter Grosskopf gaf ook commentaar op de verhuizing. Hij schrijft op LinkedIn dat hij verheugd is over de verhuizing en zich geen beter thuis voor Ultimate kan voorstellen.

Hij voegt eraan toe dat Unstoppable Finance nu zal terugkeren naar zijn kernactiviteiten: "Je kunt je voorstellen dat dit het einde van een tijdperk voor ons is, maar we kijken ernaar uit om ons te richten op het bouwen van de eerste on-chain bank met Unstoppable Finance, zoals we al hebben aangekondigd."

De Ultimate app zal tot 22 mei gewoon beschikbaar zijn voor bestaande gebruikers.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven