Nieuws - IOTA lanceert zijn APAC Accelerator Programma in Singapore

Door Ted Maas

IOTA lanceert zijn APAC Accelerator Programma in Singapore

IOTA (MIOTA)
Crypto-acceptatie
Web 3.0
IOTA lanceert zijn APAC Accelerator Programma in Singapore

Nieuws van IOTA: het populaire cryptoproject in Duitsland wil nu de tokenisatie van RWA stimuleren. Hiermee worden start-ups geholpen.

IOTA kondigt officieel de lancering aan van de "IOTA APAC Accelerator", een programma van 12 weken ter ondersteuning van startups en ondernemers die bouwen aan het gedecentraliseerde internet en de tokeneconomie van de IOTA EVM.

Het programma is ontwikkeld in samenwerking met fintech-incubator Tenity en biedt deelnemers financiering, mentorschap, netwerk-, marketing- en ontwikkelingsmiddelen. IOTA EVM's focus op de megatrend van real-world asset (RWA) tokenisatie sluit aan bij de groeiende interesse om traditionele tastbare activa in de gedecentraliseerde financiële (DeFi) ruimte te brengen. Deze nieuwe stap is niet alleen bedoeld om de investeringsmogelijkheden binnen het blockchain ecosysteem te diversifiëren, maar ook om een kritieke kloof tussen de TradFi en DeFi werelden te dichten.

Volgens de IOTA Foundation is de strategische beslissing om zich in Singapore te vestigen in lijn met Singapore’s toewijding aan financiële innovatie en technologische vooruitgang.

"We hebben ongeëvenaard talent en innovatie gezien in de APAC-regio", zegt Dominik Schiener, medeoprichter en voorzitter van de IOTA Foundation. De regio biedt ook ideale omstandigheden voor een RWA tokenisation accelerator programma. IOTA en Tenity zijn op zoek naar aanmeldingen van beginnende Web3-bedrijven die een minimum aan verkoopbare producten hebben en een nieuw tijdperk van RWA, DeFi- en institutionele DeFi-diensten, betalingen en infrastructuurdiensten willen inluiden.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven